wie zijn wij 4mex logistics

Wij zijn

4Mex Logistics

Wie zijn wij

4Mex Logistics B.V. is een relatief jong en klein bevrachtingskantoor maar desondanks een gerenommeerde logistieke dienstverlener dankzij de jarenlange kennis en kunde van onze medewerkers.
transport algemene goederen

Onze focus als expeditiebedrijf

Wij onderscheiden ons van een traditioneel transportbedrijf doordat wij een zeer uitgebreid netwerk met vervoerders in zowel binnen- als buitenland hebben opgebouwd. Dit komt onze flexibiliteit ten goede en maakt het ons mogelijk snel te kunnen schakelen tegen vanzelfsprekend concurrerende tarieven. Mede dankzij onze ervaring weten we in het heetst van de strijd ons hoofd koel te houden en ons te onderscheiden van anderen, wij gaan verder waar zij stoppen!

Uitgebreid netwerk

met vervoerders in binnen en buitenland

gekoeld transport vriestransport mobile

Koel en vriestransport

Onze focus als expeditiebedrijf c.q. bevrachtingskantoor is het organiseren van met name koel- en vriestransport naar Frankrijk en vice versa. Uiteraard behoort het organiseren van transport van- en naar andere Europese landen ook tot de mogelijkheden, alsmede het organiseren van niet-geconditioneerde transporten. Ook voor wat betreft het transport van ADR-goederen bent u bij ons aan het juiste adres!
wie is 4mex logistics logistieke dienstverlening

Levensmiddelen

Mede dankzij onze uitgebreide kennis voor wat betreft regelgeving maar ook productdetails hebben wij reeds een grote klantenkring in binnen- en buitenland in de levensmiddelensector opgebouwd, specifiek groente & fruit, vers en bevroren vlees, zuivel en ook zeker bevroren broodproducten en aanverwante artikelen. Aangezien wij op de hoogte zijn van de diverse groente- en fruitseizoenen kunnen wij al op voorhand inspelen op de verwachte vraag zodat we u nooit teleur hoeven te stellen bij een "onverwachte" stijging in de volumes!

Ons Team

Met ons in contact komen? stuur ons een mail of bel ons. Je kan ook gebruik maken van het contactformulier.
Uw Logistieke Partner

4Mex is bovenal

Ons onderscheidend vermogen ligt in ons uitgebreide internationale vervoerdersnetwerk, dat flexibiliteit en snelle actie bij concurrerende tarieven verzekert. Onze ervaring stelt ons in staat verder te gaan waar anderen stoppen.
4mex logistics logistiek bedrijf
4Mex Logistics B.V. staat bekend om zijn expertise in logistiek, met een focus op koel- en vriestransport, ondersteund door een uitgebreid internationaal netwerk en concurrerende prijzen.
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 t/m 18:00 h
© 4Mex | Website door Click Active