Het spreekt voor zich dat kennis van de markt als zeker ook kennis van producten een absolute vereiste is om ervoor te zorgen dat uw producten JIT en vanzelfsprekend in de juiste conditie geleverd worden.
Dankzij onze ervaring weten wij wat nodig is om het bovenstaande te bewerkstelligen!

Koel- en vriestransport naar Frankrijk en vice versa

Sparring partner in goederentransport

Complexe vraagstukken? Geen probleem!

Behalve dat wij uw goederen transporteren zullen wij u bij complexe vraagstukken ook met raad en daad als sparring partner bijstaan en zullen wij uiteraard ook voor uw uitdaging een oplossing op maat weten te vinden!

Het is in onze ogen vanzelfsprekend dat onze medewerkers de Franse taal machtig zijn want dit kan uw leven, het leven van uw klanten als ook ons leven vele malen makkelijker maken. Uiteraard spreken we, behalve Nederlands, ook nog Duits en Engels!
Transport algemene goederen

Ondanks dat onze focus op koel- en vriestransport ligt hebben wij uiteraard ook de mogelijkheid om uw algemene, ongeconditioneerde goederen naar uw wensen te transporteren.
Of het nu om kleding, ongeconditioneerde levensmiddelen, metalen of wijn gaat, bij ons bent u aan het juiste adres voor competitieve tarieven en vanzelfsprekend een hoge servicegraad, transparantie en het allerbelangrijkste; afspraak is afspraak!

4Mex logistics
Uw Logistieke Partner
Uw Logistieke Partner

4Mex is bovenal

Ons onderscheidend vermogen ligt in ons uitgebreide internationale vervoerdersnetwerk, dat flexibiliteit en snelle actie bij concurrerende tarieven verzekert. Onze ervaring stelt ons in staat verder te gaan waar anderen stoppen.
4mex logistics logistiek bedrijf
4Mex Logistics B.V. staat bekend om zijn expertise in logistiek, met een focus op koel- en vriestransport, ondersteund door een uitgebreid internationaal netwerk en concurrerende prijzen.
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 t/m 18:00 h
© 4Mex | Website door Click Active